A la Carte
A la Carte betekent lekker en gezellig samen eten voor jongeren vanaf 16 tot ongeveer 20 jaar. Kom gerust met je vrienden of vriendinnen. A la Carte is open, het gaat erom dat je elkaar spreekt, elkaar ontmoet, met elkaar gezelligheid beleeft. Elkaar ontmoeten doe je met gesprekken die heel gezellig en plezierig zijn. Maar elkaar ontmoeten doe je ook om met elkaar te spreken over datgene wat je drijft, wat jij belangrijk vindt, hoe jij in het leven staat. En daarin speelt voor de een geloven een onbelangrijke rol, voor de ander is het misschien iets om nog eens over na te denken, voor weer een ander speelt het wel een belangrijke rol.
Tijd: zondag 18:00 - 21:00 uur, laatste zondag van de maand.
In de kalender op deze website kun je lezen waar de eerstvolgende A la Carte avond wordt gehouden.
Locatie: een gastgezin.
Contact: Daniël Harting, 06 - 51 59 80 60

'Wees Vrij'-dag 16-30 jaar
Tijd: vrijdag 19:30 - 22:00 uur, wekelijks.
Locatie: afwisselend Gebouw Irene, Achterom / Soos in Oost.
Contact: Bart Herfst, 06 - 55 56 34 15

Check IN 16-25 jaar
Ga voor informatie naar de Facebookpagina van Check IN
Tijd: zondag 19:00 - 20:30 uur, tweede zondag van de maand.
Locatie: Dorpskerk.
Contact: Richard Kortenoeven, 06 - 27 21 11 18.