Oliebollenactie

Welkom bij de Oliebollenactie

De oliebollenactie is een actie georganiseerd door vrijwilligers van de Hervormde Gemeente Aalsmeer, die ieder jaar de handen ineenslaan om oliebollen en appelbeignets te verkopen voor de Hervormde kerk in Aalsmeer.

 
Via deze website kunt u uw oliebollen en appelbeignets online bestellen! En ze worden – indien u dat wenst – nog gratis bezorgd ook! Op maandag 31 december vanaf 9:00 uur bezorgen wij gratis in de gebieden die u vindt onder de menu-knop 'Bezorging' hierboven! Maar u kunt uw online bestelling ook op maandag 31 december tussen 9:30 – 12:00 uur zelf afhalen in één van onze kramen. Deze staan bij The Beach in Aalsmeer Oost (Oosteinderweg) en bij Albert Heijn (Praamplein 4) in Aalsmeer Dorp.
 
Op zaterdag 29 en maandag 31 december bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze kramen indien u niet speciaal heeft besteld! De kramen zijn geopend van 9:30 – 15:00 uur! De opbrengst van de verkoop gaat naar de Hervormde Gemeente Aalsmeer. Doet u ook mee?!
 
Online bestellen via deze website kan tot 29 december 23.59 uur.
Daarna bent u op maandag 31 december natuurlijk nog welkom in één van onze kramen bij The Beach in Aalsmeer Oost of bij Albert Heijn, Praamplein in Aalsmeer Dorp.
 
Graag tot ziens en bovenal een gezond en gelukkig 2020 gewenst!

De Organisatie Oliebollenactie Aalsmeer