Bekijk per categorie
Nacht van gebed in de Dorpskerk
Vrijdag 21 Juni 2019, 22:00 - 23:59
Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus.
Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!
Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bid je mee voor je broers en zusters zoals Hea-Woo uit Noord-Korea, Nadhir uit Noord-Afrika en Mojtaba uit Iran?
Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 21 op 22 juni in Dorpskerk van Aalsmeer.
De Nacht begint op vrijdagavond 21 juni om 22.00 uur en duurt tot zaterdagochtend 22 juni 06.00 uur.
U kunt er ook voor kiezen om een (klein) deel van de nacht mee te bidden. Schuif gerust aan!
Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, de Filipijnen, Noord-Afrika en Nigeria en bidden we voor vervolgde christenen.
Voor meer informatie: www.opendoors.nl/nacht
Locatie Dorpskerk, Kanaalstraat 12 Aalsmeer