Kalender

Categories
Bekijk per categorie
Informatieavond Israëlreis 2020
Dinsdag 28 Mei 2019, 20:00 - 22:00
Altijd al een keer naar Israël willen gaan? Wandelen door de straten van Jeruzalem. Bidden bij de Klaagmuur. Pasen vieren in de graftuin. Lopen vanaf de berg van de zaligsprekingen naar Kapernaum? Met je voeten staan in het dal waar David de reus Goliath versloeg? Drijven in de Dode Zee. Bezoek aan Massada en Yitaf. Overnachten in de woestijn en een tochtje op een kameel? Zien hoe ze in een dorp leefden in de tijd van Jezus. Varen op het meer van Galilea.
Dat alles kan (en nog veel meer!), want vanuit Hervormd Aalsmeer organiseren we een prachtige reis van zaterdag 15 februari tot en met zondag 23 februari 2020. Deze week valt in de voorjaarsvakantie.
Zin om mee te gaan? Iedereen die wil (dus ook niet mensen uit wijk Oost of wijk Dorp) is welkom om mee te gaan. Voor iedereen die belangstelling heeft voor deze reis is er een informatieavond op dinsdag 28 mei 2019 in gebouw Irene. Tijdens deze avond wordt meer verteld over het programma en kan iedereen vragen stellen. Heb je wel belangstelling, maar kan je op de avond niet komen stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ds. Gert de Ruiter
Locatie Gebouw Irene