Bekijk per categorie
Zangdienst | Ds. M.J. Zandbergen, Aalsmeer | Trumpets of the Lord
Zondag 03 Maart 2019, 18:30 - 19:30
Zondag 3 maart staat er weer een zangdienst in het kader van ‘Aalsmeer zingt’ op het programma. In deze eerste dienst van het jaar zal er medewerking worden verleend door het bekende koor: Trumpets of the Lord o.l.v. Rob van Dijk. Dit koor, van ongeveer 70 leden, is al vaker te horen geweest in de Dorpskerk en deze optredens beloven veel moois voor de dienst van 3 maart. Het koor zal een aantal liederen ten gehore brengen en ook de samenzang zal natuurlijk niet ontbreken. Deze zal begeleid worden door dhr. Rob van Dijk op het orgel.
De dienst zal onder leiding staan van ds. M. Zandbergen van de Oosterkerk, een ideale gelegenheid om met deze nieuwe predikant kennis te maken! Al met al belooft het weer een mooie en muzikale avond te worden. Graag tot 3 maart in de Dorpskerk!