Kalender

Categories
Bekijk per categorie
'Wees vrij'-dag | Avond voor de jeugd
Vrijdag 07 December 2018, 19:30 - 22:00

God wil dat we vrij zijn. Vrij van zaken die ons afhouden van God en die je afhouden van het plan die God voor je heeft. Je hebt een hemelse Vader dus je bent geen wees. Je bent dus: wees vrij. Soms gedragen we ons echter alsof we wezen zijn. Alsof God niet onze Vader is die voor ons zorgt. Misschien weet je het allemaal wel maar hoe kun je het ook beleven? Wees Vrij is een middel die jou kan helpen groeien in je geloof, die je helpt groeien in de vriendschap met God die Hij ons aanbiedt.
Hoe we dat doen? We komen elke vrijdag bij elkaar voor ontmoeting, aanbidding, onderwijs en gebed. Elke vrijdagavond is het een verassing wat God gaat doen. Maar je zult zeker zien dat we een goede God hebben die betrokken wil zijn in jouw leven en dat Hij jou Zijn vriendschap aanbiedt.
Wees vrij. Wees erbij op Wees Vrij(dag). Elke vrijdagavond afwisselend in Dorp en Oost. Inloop 19:30 uur. Start 20:00 uur.
Je hoeft je niet aan- of af te melden, je bent altijd welkom!
Er is ook een Wees Vrij app-groep. Meld je aan door een appje te sturen met je naam naar Bart Herfst via 06 55 56 34 15. E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Gebouw Irene, Achterom