Bekijk per categorie
Rabbijn Groenewoudt in Irene
Zondag 25 November 2018, 20:00 - 22:00
Rabbijn H. Groenewoudt zal spreken in Irene. Hij is de rabbijn van de Sjoel (synagoge) Amstelveen. Vorig jaar november zijn we met zo’n 60 mensen op bezoek geweest in deze synagoge. Als een vervolg op dat bezoek hebben we de rabbijn gevraagd om in Irene te komen spreken  Het onderwerp van deze avond, daar hoort u nog nader over. Behalve de toespraak van de rabbijn zal er ook veel gelegenheid tot het stellen van vragen zijn. Een prachtig vervolg van de ontmoeting die we vorig jaar hadden. Belangrijk ook als teken van echte ontmoeting, in een tijd van toenemend antisemitisme en Jodenhaat. We hopen dat opnieuw velen uit onze Dorpskerk deze ontmoeting willen meemaken. Ook gasten zijn natuurlijk van harte welkom.
De werkgroep Israël van de Dorpskerk