pmc logo

Ben je klaar voor het huwelijk?  Volg de Premarriage Course!
Hebben jullie serieuze verkering en ontstaan er trouwplannen? Of ben je vrij recent getrouwd? Dan is de Premarriage Course iets voor jullie! Met je partner in gesprek over wat écht belangrijk is in jullie relatie.
Bedoeld voor stellen van ongeveer 2 jaar voor de trouwdatum t/m ongeveer 1 jaar daarna.
Een huwelijk is bijzonder en iets persoonlijks. Daarom hoef je tijdens de Premarriage Course niet met anderen te praten over jullie relatie.
Jullie gaan vooral samen aan de slag om door te praten nav inleidingen op een aantal thema's zoals communicatie, toewijding, conflicten oplossen, vriendschap ontwikkelen, seksualiteit etc.
Dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer incl heerlijk eten!
Kortom de Premarriage Course kun je zien als een investering in je relatie.
Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.
Ook deelnemers vanuit andere kerken zijn welkom!

Hebben jullie belangstelling en/of wil je wat meer info? Laat het even weten via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.