Voor het eerst of opnieuw ontdekken wie Jezus was/is ?

Een Alpha-cursus is een basiscursus over het Christelijk geloof. We beginnen met een introductieavond voor iedereen die wil proeven van de sfeer en meer wil weten over de cursus. De cursus is zeer geschikt voor iedere kerkganger of niet-kerkganger, niet gelovigen, wel gelovigen, jong en oud. In de cursus staat Jezus Christus centraal. We maken samen een reis en leren opnieuw te ontdekken wie hij was en is. Een deelnemer zei er vorig jaar dit over: "Mijn geloof had ik al, maar de liefde was ik kwijtgeraakt, had ik opgegeven. Doordat we in de cursus dieper ingaan op wie Jezus is, een persoon en geen religie, is mijn geloof dieper geworden. Het is nu persoonlijk. Heel wonderlijk dat Jezus ook echt voor mij is gestorven".

De cursus wordt gegeven op 10 zondagavonden en één weekend.

De data worden t.z.t bekendgemaakt.

Meer informatie is ook te vinden op www.alpha-cursus.nl.