Tieners 2017 11 Tieners 2017 12

Tieners 2017 13Tieners 2017 14

De tieners is een gezellige groep jongeren van 12 t/m 16 jaar, die ieder weekend bij elkaar komen. Het is altijd gezellig en we doen veel verschillende dingen. Bijna ieder weekend vindt er één van onderstaande drie activiteiten plaats:

Tienerkring

Op zondagochtend komen de tieners bijeen in Achterom. We zingen, bidden en luisteren naar een verhaal, filmpje of creatieve voorstelling. Naderhand is het tijd om te hangen en te socializen onder het genot van wat fris en een chipje. We verzamelen in “8erom” (de achterkant van gebouw “Irene” in de Kanaalstraat) om 09:45 uur en beginnen om 10:00 uur.

Tienerclub

De tienerclub vindt plaats op zaterdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur en bij uitzondering op vrijdagavond. Het voornaamste doel van deze avonden is gezelligheid! We doen op deze avond activiteiten met elkaar, zoals: Film kijken in de kerk, Open huis, schaatsen, boswandeling, Tiki bad, speurtochten, enz.

Check-IN

“A bunch of friends loving Jesus and loving one another.”

Een samenkomst in verschillende vormen voor de leeftijd 12-25. Een sfeervolle dienst met een creatieve invulling en gericht op God. Elke tweede zondag van de maand, 19:00 in de Dorpskerk in Aalsmeer. Houd voor updates de facebookpagina in de gaten: https://www.facebook.com/checkinaalsmeer/.

Naast al deze vaste activiteiten gaan wij 1 keer per seizoen nog een weekend weg. Ook tijdens dit weekend doen we weer veel leuke, actieve en gezellige dingen en zijn we veel met God bezig.

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en wil jij met een gezellige groep met God en geloof bezig zijn, kom een keer kijken! Data en programma kunt u opvragen via ons email adres, ook kan je ons mailen voor vragen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten van de tienerleiding:
Ben, Bruna, Jeanine, Jeroen, Job, Lysanne, Maurits, Nienke, Robert en Tom.