Toos Hogenkamp houdt voor onze wijkgemeente een ledenlijst bij. Wijzigingen van gegevens worden uitgewisseld met het kerkelijk bureau van de Hervormde Gemeente Aalsmeer, dat op zijn beurt weer contact onderhoudt met de landelijke ledenadministratie van de PKN.

Er is een adressenboekje van alle leden van onze wijkgemeente. Deze is uitsluitend bedoeld voor de eigen leden. Wij stellen het op prijs als u het ook kenbaar maakt als er iets wijzigt of iets niet klopt. Ook als u bezwaar heeft tegen het vermelden van bepaalde gegevens, dan kunt dit aangeven. Hier wordt dan rekening mee gehouden wanneer er een nieuwe editie van het adressenboekje uitkomt.

Normaal gesproken hoeft u bij een verhuizing niets te doen. De overheid geeft de verhuizing door aan de kerk, behalve als u zelf bij de burgerlijke stand heeft aangegeven dit niet te willen. Als u naar een andere plaats verhuist, dan komt u automatisch terecht in de kerkelijke gemeente op het nieuwe woonadres. Wilt u liever bij een andere wijkgemeente horen dan waar u automatisch bij bent ingedeeld, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie.

Contactpersoon: Toos Hogenkamp, Twijnderlaan 96, 1431 DD, Aalsmeer, tel. 0297-322269, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkelijk bureau: Zie informatie onder "Kerkrentmeesters"