IreneNaast de Dorpskerk staat Gebouw Irene.  In deze accommodatie bevinden zich diverse kleine zalen en één grote zaal. Op zondag tijdens de ochtenddienst is er de oppas-,  peuterneven- en de kindernevendienst. Na de ochtenddienst is er koffiedrinken in de grote zaal. Doordeweeks worden de zalen gebruikt voor uiteenlopende kerkelijke activiteiten.
Voor jongeren is er 8-erom. Hier worden oa de 10r-kring, de 16+groep, de jongens- en meisjesclub en de jongerencatechese  gehouden.
Voor in het gebouw is de Ichtusshop, een christelijke boekwinkel, die als doel heeft het evangelie te verspreiden in de ruimste zin van het woord, een ontmoetingsplek te zijn en diverse christelijke doelen ondersteunen.

Gebouw Irene
Kanaalstraat 12
1431 BW  AALSMEER

Voor vragen over Gebouw Irene of voor het reserveren van een zaal kunt u contact opnemen met:
Nico Kortenoeven 06 - 51 86 94 34

Contact over het ontmoetings- en inloopcentrum van Zorgcentrum Aelsmeer kunt opnemen met:
Ellen Millenaar, 06 - 22 46 85 74