Geluid en beeld worden verzorgd door Team Techniek. De algemene coördinatie van dit team ligt bij Bastiaan Hulsbos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-18 73 09 25.

Geluid

De Dorpskerk is voorzien van moderne geluidsapparatuur. Naast gebruik tijdens de kerkdiensten wordt deze ook gebruikt bij andere activiteiten. Ook is het mogelijk om kerkdiensten achteraf nog te beluisteren. Een team van geluidsmensen zorgt voor een goede weergave.

Contactpersoon is Anton Piet, tel. 0297-321338.

Voor het bestellen van een CD van de dienst kunt u terecht bij Julian Piet, 0297-321338.

Voor het aanvragen van kerktelefoon (om zonder computer elke zondag thuis de dienst te beluisteren) kunt u terecht bij Dick Verhoef, tel. 020-65 34 195.

Beeld

De ochtenddiensten worden in principe gefilmd door diverse (beweegbare) camera’s in de kerk. Dit t.b.v. de uitzendingen in de Violier. Ook is het zo mogelijk voor mensen die niet in de dienst kunnen komen, de uitzending achteraf nog te bekijken. Daarnaast kunnen ook andere activiteiten worden gefilmd. Hiertoe is naast het orgel een aparte montageruimte ingericht met diverse technische mogelijkheden.

Contactpersoon is Sjoerd Hoogendoorn, tel. 06-13 82 14 62, ook voor het bestellen van een DVD van de dienst.

Tijdens de dienst worden liederen en bijbelteksten op diverse schermen geprojecteerd. Voor de diensten in de Violier worden deze teksten d.m.v. ondertiteling aan het videobeeld toegevoegd. Contactpersoon voor deze zaken is Willo Schaaij, tel. 0297-344343.

Voor zaken omtrent speciale verlichting kunt u terecht bij Martijn Jongkind, tel. 06-28 45 50 05.