Bekijk per categorie
Compassiondienst met Jeroen Dorstijn
Zondag 22 April 2018, 17:00 - 18:00

Op 25 mei zullen Richard Dorstijn en Job Hulsbos met de stichting Compassion voor een week naar Ethiopië afreizen. Richard zal daar 63 kilometer gaan wandelen en Job zal een marathon gaan rennen. Dit doen ze om, door middel van sponsoring, zoveel mogelijk kinderen uit armoede te bevrijden.
Op zondagmiddag 22 april wordt een dienst gehouden in de Dorpskerk Aalsmeer die in het teken zal staan van Gods prachtige hart voor gerechtigheid en kinderen in armoede. Jeroen Dorstijn zal tijdens deze dienst vanuit eigen ervaringen van vorige reizen spreken over de Bijbelse visie op armoede en gerechtigheid.
We geloven dat het een indrukwekkende en mooie dienst zal worden, waarin we Gods hart weer een stukje dieper mogen leren kennen!  U en jij bent van harte uitgenodigd!  De dienst zal starten om 17:00 uur in de Dorpskerk Aalsmeer.

Locatie Dorpskerk Aalsmeer