Bekijk per categorie
Gemeente-avond
Dinsdag 20 Februari 2018, 20:00 - 22:00

Gemeenteavond: Eenheid in verscheidenheid, vergeving, verzoening.
De Kerkenraad en het Pastorale team nodigen jong en oud uit voor de gemeenteavond van dinsdag 20 februari 2018 van 20.00 tot 22.00 uur in Irene.
Een gezamenlijke voorbereidingscommissie van KR- en PT leden heeft deze avond vormgegeven. Onze Dorpskerk-historie heeft gemaakt dat wij een gemeente zijn met vele stromingen die op zondagmorgen samenkomen als een veelkleurig pallet. En zoals ons beleidsplan zegt blijven we het een uitdaging vinden om alle kleuren de nodige ruimte te geven (beleidsplan 3.4.4).
Tijdens deze gemeenteavond willen we aan de hand van 1 Korinthe 12 met elkaar nadenken en in gesprek gaan wat ons samenbindt, waar we verschillend zijn en wat we nodig hebben om elkaar als familie van de Herder te eren, waarderen en lief te hebben ondanks de verschillen.
Verschillen als jong of ouder, introvert of extrovert, kijkend met je ogen of luisterend met je oren, traditioneel of evangelisch, band-liederen of zingen bij het orgel, creatief of niet, etc.. Het één is niet beter dan het ander. Door met elkaar in gesprek te gaan en elkaar te leren kennen ontdekken we wat ons samenbindt. Ben je gemeentelid van Wijk Dorp, jong of oud, weet je van harte welkom.

Locatie Gebouw Irene